Marilyn Manson citat | Jacobish

Jacobish

Annons

Marilyn Manson citat

Marilyn Manson

 

Många människor vill inte bestämma sina egna beslut.
De är rädda. Det är mycket lättare att bli tillsagd om vad man ska göra.

 

Oftast fastnar man för Marilyn Mansons  utssende, och vissa kan uppleva hans beteende väldigt udda. Men har någon egentligen lyssnat på vad han har sagt? Jag lyssna mycket på honom när jag var yngre, men jag det var också det ända jag gjorde. Jag läste inte så mycket om honom eller kolla på interjuver. Det var inte för än min kille visa mig som jag förstod att han faktiskt är väldigt smart. 

Detta citatet får man att tänka, “gör man verkligen så?” Jag började tänka att det kan stämma att jag låter andra bestämma för det är enklast. Men är det vad jag vill? Att låta någonannan bestämma över mitt liv? Nej, det vill jag inte. Det tycker jag heller inte att någon annan ska tillåta heller. Därför bör man ta tag i sitt liv och leva de liv du vill ha.

Varför

Varför inte? Vissa kanske trivs med att låta andra bestämma sig och får anpassa sig efter andra, och andra inte. Om inte, våga sätta ner foten och säga “nej, jag vill ha det på detta sättet.” Mer och mer har jag fått göra så. Jag är en sån person som gäna vill finnas tillhands till alla och hjälpa till. Men ibland går det inte hur mycket man än försöker. Man måste tänka på sig också. Jag jobbade nyligen på ett jobb som jag egentligen inte tålde. Även om jag var jätte sjuk så jobba jag så mycket jag kunde ändå. Till sist sa kroppen ifrån och nästa kolappsa på jobbet. Där efter var jag tvungen att sluta direkt. Varför gjorde jag så? Jag ville så gärna jobba så jag gjorde vad som hälst, satte min hälsa på spel. Så fort de ringde så kom jag utan att tänka mig för. Det är inte värt att sabba sin hälsa för ett jobb. Det är heller inte värt att förlora sin familj till ett jobb. 

Även om det kan vara svårt, så måste man säga nej ibland. Annars har man ingen egen kontroll över sitt eget liv, då är det andra som bestämmer över det.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats